GR STREAMING
Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Reklamepauser i spill?

Faretruende rykter om Sony-patent


Reklamepauser på TV er noe vi alle er kjent med, og frem til nå har disse uvelkomne avbruddene holdt seg utenfor spillenes verden. Dette kan imidlertid snart være en ting av fortiden. Sony har nemlig søkt patent på en type teknologi som skal introdusere reklamefilmer i spillene våre.

I patenten, som først ble oppdaget av brukere av Neogaf-forumet, skriver Sony at spillet skal settes på pause og dimmes ned, mens en reklamefilm snurrer og går på skjermen. Det skal også være snakk om muligheten for interaktiv innhold i disse reklamepausene, men likefullt et avbrudd i spillet.

Her i Gamereactor-redaksjonen blir ryktene mottatt med skepsis, ettersom slike avbrudd potensielt kan ødelegge spillopplevelsen. Vi antar at en slik ordning vil føre med seg et dramatisk prisras for spillene, men likevel synes vi produktplassering og mindre forstyrrende løsninger er å foretrekke.

Hva tenker dere? Er dere villig til å se reklamepauser i spill hvis prislappen senkes?