Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Diablo III

Diablo III påvirker nattelivet

Folk går mann av huse i Sør-Korea


Den sørkoreanske avisen The Hankyoreh gjennomførte nylig en undersøkelse om hvordan folk har blitt påvirket av det nylig lanserte Diablo III, og det skulle vise seg at Blizzards etterlengtede spill preger hverdagen til svært mange i landet.

Blant annet skriver avisen om en forsikringsagent som har spilt spillet på en lokal internettkafé i seks timer hver dag hele uken. Hensikten var å teste om spillet var verdt et kjøp, og etter en uke med bare fire-fem timer søvn i døgnet var svaret et rugende ja.

En annen bruker av internettkafeen skal ha spilt sammenhengende i seksten timer, kun for å fortsette etter en liten middagslur.

Samtidig skal storspillet ha gått utover nattelivet i landet. Én av bareierne avisen har snakket med kunne fortelle om en markant nedgang siden lanseringsdagen, men han fortviler ikke av den grunn. Han er nemlig selv storfan av spillet og spiller hver natt etter barens stengetid kl. 02.00.

Har du blitt bitt av basillen enda?

Kilde: Kotaku.

Diablo III
Diablo III for alle penga!