Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

- De må bli billigere og bedre

United Front snakker nestegenerasjon


Den neste konsollgenerasjonen lar til stadighet vente på seg, selv om flere og flere utviklere uttrykker et ønske om nye leketøy.

Hos United Front Games, kjent for Modnation Racers og det kommende Sleeping Dogs, er kravene langt fra små. De mener nemlig at de nye konsollene både må bli bedre og billigere enn dagens maskiner:

- For meg er det viktigst at prisen senkes slik at ting blir mer tilgjengelig for folk flest, kommenterer designleder Mike Skupa overfor spillmagasinet Xbox World.

Skupa får støtte fra produsent og kollega Jeff O'Connell, som legger til at mer maskinkraft også må til:

- Når det gjelder AAA-spill blir engasjerende historier stadig mer viktig. Mer minne og kraftigere grafikkort vil gjøre det lettere å skape de produktene publikum ønsker seg, tilføyer O'Connell.

Til slutt trekker gutta frem utviklingen innenfor bevegelsesstyrte spill, en utvikling de akter å følge nøye med på i tiden som kommer:

- Jeg er veldig spent på hva maskinvareprodusentene finner på når det gjelder bevegelseskontroll til den neste generasjonen. Det skal naturligvis godt gjøres å slå dagens håndkontrollere på dette området, men jeg er spent på hva de klarer å pønske ut, avslutter O'Connell.

Hva tenker dere? Er Skupa og O'Connell for opptatt av grafikk, eller er tiden overmoden for kraftigere og rimeligere maskiner?

Har disse blitt utdaterte?