Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Skal Sony droppe Gamescom?

Giganten vurderer å stå over messen


E3 er ikke unnagjort enda, men allerede har mange begynt å rette oppmerksomheten mot den neste store spillmessen, altså Gamescom-messen i august.

Vi vet at årets Gamescom-messe må klare seg uten store aktører som Nintendo, og nå kan det se ut som en annen gigant også muligens hopper over messen. Til Games Industry har nemlig Sony forklart at deres deltagelse på Gamescom ikke er avgjort enda:

- Vi er nødt til å vurdere hvorvidt det gir mening for oss å stille opp på Gamescom hvert år. Vi er fortsatt i forhandlinger med Koelnmesse (eierne av messelkalene red. anm.), og jeg kan bekrefte at ingenting er blitt skrevet under på per idag, forklarer Guido Alt, Sony Computer Entertainments tyske kommunikasjonssjef.

Ved siden av Nintendo vil heller ikke Sega eller THQ delta på Gamescom i år, og det har begynt å gå rykter om at også Microsoft vurderer å stå over messen.