Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Battlefield 3

- Steam er som Call of Duty

Mens Origin er som Battlefield 3


Selv om krigen mellom Electronic Arts' Battlefield 3 og Activisions Call of Duty: Modern Warfare 3 i store trekk er over, foregår det fremdeles en slags krig mellom EAs Origin-tjeneste og den etablerte Steam-tjenesten til Valve.

Ifølge Origin-sjef David DeMartini hos EA kan partene i denne krigen lett sammenlignes med duellen mellom nevnte krigsspill.

- Battlefield 3 er ikke Call of Duty. Battlefield 3 er råbra. Det er et skytespill, men det er et bra skytespill med sin egen identitet. Jeg vil at Origin skal bli det samme, forklarer DeMartini.

- Det betyr ikke at jeg synes Call of Duty er dårlig, og jeg vil ikke at Steam skal bli dårlig heller. De er en av partnerne våre, og de gjør mange ting bra. Det jeg ønsker er at Origin skal differensiere seg og bli en enda bedre tjeneste, selv om den gjør mye av det samme som Steam, utdyper DeMartini.

DeMartini er for øvrig enig i at Steam per idag er en bedre tjeneste enn Origin, men han tror dette først og fremst er et resultat av tid:

- Det tok åtte år å nå dagens Steam-tilbud. Vi kommer ikke til å bruke åtte år. Vi kommer til å nå det samme nivået og strekke oss enda lenger, avslutter DeMartini.

Kilde: Gamasutra.

Hva tenker dere? Kommer Origin til å overgå Steam med tiden, eller er Valve uslåelige på digitalfronten?

Battlefield 3