Norsk
Gamereactor
nyheter

- Kundene vil ikke ha lavere priser

Derfor blir ikke PS3 Slim-prisen kuttet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Sony annonserte den nye og enda mindre Playstation 3-konsollen (populært kalt Super Slim-modellen) forrige uke, regnet de fleste med at Sony også planla et priskutt for den eksisterende konsollen (Slim-modellen).

Skal vi tro markedsføringsansvarlig John Koller fra Sony blir dette imidlertid ikke tilfellet. Hvorfor? Fordi kundene selv angivelig ikke er interessert i priskuttene:

- Det blir ikke noe formelt priskutt. Grunnen til dette er at utsalgssteder stadig har kuttet prisen på egen hånd det siste året, gjennom drøssevis av kampanjer og pakketilbud. Det har blitt gjort så mye at kundene til slutt sa "nå holder det med alle disse prisendringene. Det vi egentlig vil ha er innhold og spill med kvalitet", forklarer Koller overfor Engadget.

At forbrukerne motstiller seg lavere priser tror vi ikke på et øyeblikk her på GR-kontoret. Grunnen er nok heller at Sony har en annen målgruppe med den ny modellen, enn de hadde da Slim-modellen ble sluppet i 2009.

Ettersom vi har kommet så nærme slutten på den inneværende konsollgenerasjonen er det lite trolig at eksisterende Playstation 3-spillere vil bytte ut sine gamle konsoller med Slim-modellen. De vil trolig heller vente til Playstation 4 ankommer.

Målgruppen for Super Slim-modellen blir på den måten heller flunkende nye kunder, som kjøper seg en Playstation 3 for første gang.

Les også: - 360-eiere vil ha den nye PS3

- Kundene vil ikke ha lavere priser
Super Slim
- Kundene vil ikke ha lavere priser- Kundene vil ikke ha lavere priser
Slim (venstre) og Original/Fat (høyre).


Loading next content