Norsk
Gamereactor
nyheter

Blir Xbox 720 en monsterkonsoll?

Nye rykter om den neste Microsoft-konsollen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis vi skal tro misterxmedia, som hevder å ha en muldvarp hos Microsoft, skal Både Microsoft og Sony ha blitt overrasket over spesifikasjonene til Wii U-konsollen.

Grafikkortet til den nye Nintendo-konsollen var nemlig bedre enn de fleste hadde håpet og trodd, og som et resultat av dette har Microsoft valgt å heve listen enda høyere enn de hadde tenkt opprinnelig.

Blant annet hevder ryktene at Xbox 720 nå er helt spikret som en x86-konsoll, som i grunnen vil si en PC i et konsollskall. Denne teknikken (der man legger seg på toppsjiktet av hva bransjen har å tilby) skal både Microsoft og Sony også ha benyttet da de utviklet de forrige konsollene sine.

Samtidig skal konsollen få mellom 6 og 8 GB RAM, til sammenligning med Wii U-konsollens 2 GB og Playstation 4-konsollens 4 GB (ifølge ryktene).

Ellers skal både prosessoren og grafikkortet være av ypperste klasse, og kort fortalt skal det dreie seg om en skikkelig monsterkonsoll. Dette vil dog ha betydning for prislappen, som ifølge ryktene havner på minst 450 dollar. Dette er dog omtrent den samme prisen som Xbox 360 lå på ved lanseringen.

Ifølge misterxmedia er det også lite trolig at konsollen blir lansert noe senere enn høsten 2013.

Alle disse tingene er naturligvis basert på rykter, og en fornuftig mengde salt er derfor å anbefale som tilbehør til hovedretten.

Blir Xbox 720 en monsterkonsoll?


Loading next content