Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Secret World

- Vi ønsket å heve MMO-listen

Nå skal Funcom fikse The Secret World


Facebook
TwitterReddit

Etter en periode preget av dårlig salg, massepermitteringer og aksjefall, går Funcoms nettrollespill The Secret World nå i pluss hver måned. Spillet fikk blandet mottagelse da det ble sluppet i sommer, men Funcoms nye sjef Joel Bylos lar seg ikke pille på nesen av den grunn:

- Når vi startet med The Secret World var visjonen å puste nytt liv i en sjanger som var i ferd med å stagnere. [...] Vi hørte på hva spillerne snakket om i forumer og blogger, og det kom tydelig frem at mange kjente på den manglende utviklingen i MMO-sjangeren. Vi bestemte oss for å prøve å endre oppskriften ved å revurdere gamle konsepter og introdusere nye idéer, forklarer Bylos i et brev til fansen.

Samtidig anerkjenner han at ikke alt er rosenrødt i spillet:

- Når du går inn for å heve listen på denne måten er det lett å bomme på enkelte områder. I The Secret World fungerer derfor noen ting utmerket, mens andre deler av spillet ikke er like gode. Hva du verdsetter mest som spiller er derfor utslagsgivende for opplevelsen du har, og hvorvidt spillet lever opp til forventningene, fortsetter han.

Nå akter imidlertid selskapet å ta tak i disse problemområdene, slik at flere kan havne på den positive siden av skalaen:

- Vi jobber blant annet med å forbedre animasjonene i spillet. Vi vet at dette er noe mange har klaget på, både i betaen og i fullversjonen, og ønsker derfor å endre animasjonene slik at de flyter bedre og virker mer naturlige. Det fine er at dette innebærer en oppdatering av hele animasjonsbiblioteket i Dreamworld-motoren, slik at også fremtidige Dreamworld-spill vil få glede av det, avslutter Bylos.

Ved siden av disse generelle oppdateringene jobber Funcom også med det neste månedlige tillegget, Issue #4 - Big Trouble in the Big Apple.

Hva tror du fremtiden vil bringe for Funcoms hjertebarn?

Kilde: Funcom.

The Secret World