Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Blir Uncharted 4: Eye of Atlantis en realitet?


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det er slett ikke uvanlig at nye spill og deres titler lekker på nett lenge før de skal bli annonsert. Det har vi sett utallige ganger allerede. Det er ikke usannsynlig at vi vil få et nytt spill i Uncharted-serien, men spørsmålet er heller når det vil komme.

En bruker på Neogaf-forumet har funnet noen bilder på Facebook, og hvis man skal tro det de viser har de røpet tittelen på det neste Uncharted-spillet.

Uncharted 4: Eye of Atlantis er tittelen. Det forsåvidt ikke den skarpeste teksten som vises frem, så det er ikke utenkelig at det kan være snakk om et spill til PS-Vita.

Naughty Dog ville overrasket mange hvis de valgte å videreføre serien til neste konsollgenerasjon ettersom de ikke har gjort noe lignende tidligere (Crash Bandicoot til Playstation, Jak and Daxter til Playstation 2 og Uncharted til Playstation 3). På den annen side er denne tradisjonen brutt ved at de lagde The Last of Us, så alt er for så vidt mulig.

Dette er forøvrig tidlig på ryktestadiet, så du gjør lurt i å ta dette med en neve salt.

Hva tror du?