Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Grand Theft Auto V

15 radiostasjoner og 240 sanger i GTA V


Facebook
TwitterReddit

Musikk har alltid vært en viktig del av Grand Theft Auto-serien, og da spesielt når man kjører bil (noe man tross alt gjør endel av). Forventningene til radiostasjonene og låtutvalget har derfor alltid vært en sentral del av oppvarmingen til nye GTA-spill og det nært forestående Grand Theft Auto V er intet unntak.

Hvis du er blant dem som gleder deg til radiosendinger i ekte GTA-stil kan vi fortelle at det nye spillet vil ha hele 15 varierte radiostasjoner, og så mye som 240 lisensierte låter. Dessuten har Rockstar komponert nok stemningsmusikk til å fylle 20 filmer (de gjør sjelden noe halvveis).

Alt dette og mer kommer frem av et intervju i Rolling Stone, der spillets soundtrack supervisor Ivan Pavlovich forteller om lyden i det som trolig er årets heteste spill. Blant annet kunne han fortelle at navn som Wavves, DJ Pooh, Pam Grier og Bootsy Collins dukker opp blant radiovertene, og at lydsporet generelt sett er det mest spennende de har laget til dags dato.

Få også med deg den offisielle traileren for Grand Theft Auto V, som skal offentliggjøres i ettermiddag kl. 17.00 norsk tid, her på Gamereactor.

Grand Theft Auto V
Pimpe bilen, skru på radioen. Høyt!