Norsk
Gamereactor
nyheter
Actual Sunlight

Canadisk utvikler lager spill om depresjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Enkelte temaer blir svært sjelden tatt opp i spillmediet. Det synes ikke utviklerne hos canadiske Actual Sunlight noe om, og derfor har de startet et prosjekt som tar sikte på å utfordre konvensjonene i bransjen.

HQ

Deres første spill, som også bærer navnet Actual Sunlight, beskrives nemlig som en "kort interaktiv fortelling om kjærlighet, depresjon og bedriften".

En todimensjonal versjon av spillet er allerede blitt lansert, og kritikerne har særlig falt for den realistiske gjengivelsen av depresjon i historien. Suksessen førte også til at arbeidet med en 3D-utgave startet, og denne versjonen har nå gått inn i en åpen beta.

Utviklerne advarer imidlertid om at dette er et tungt spill med alvorlige problemstillinger (deriblant depresjon og suicidale tanker), og at det derfor ikke passer for sarte sjeler. På grunn av dette er aldersgrensen satt til 18 år.

Er du over 18 år, og interessert i hva dette dreier seg om, finner du mer info på spillets offisielle nettisder. Der kan du også laste ned betaen.

Actual Sunlight
Slik ser 3D-versjonen ut, foreløpig...

Relaterte tekster



Loading next content