Norsk
Gamereactor
nyheter
Rayman Legends

Rayman Legends kommer til PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det som startet som et eksklusivt Wii U-spill, og siden ble utvidet til både PS3, 360 og PS Vita, skal nå strekke armene sin enda lenger. Til neste år skal nemlig det storslagne plattformspillet Rayman egends, et av de beste i sjangeren noensinne, slippes til de flunkende nye konsollene til Microsoft og Sony.

Vi snakker naturligvis Playstation 4 og Xbox One, og først ut er PS4-versjonen den 27. februar. Her kan dessuten Ubisoft også skilte med funksjonalitet tilsvarende den vi finner i Wii U-versjonen, takket være Remote Play mellom PS4 og PS Vita.

Til gjengjeld får Xbox One-versjonen 10 eksklusive utfordringer PS4-spillerne må se langt etter, mens begge versjoner får Globox: Splinter Ray, Ray Vaas og Assassin Ray i form av nye figurer.

Det er foreløpig uklart når Xbox One-versjonen skal slippes, men PS4-utgaven kommer altså i slutten av februar. Sjekk ut den nye traileren!

HQ
Rayman LegendsRayman Legends
Rayman LegendsRayman LegendsRayman Legends
Rayman LegendsRayman LegendsRayman Legends

Relaterte tekster

Rayman LegendsScore

Rayman Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter mye om og men er det nye Rayman-spillet endelig klart til lansering. Til flere formater! Morten har undersøkt om den leddløse luringen fortsatt er i form...



Loading next content