Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 4: A Thief's End

Sparker fortellerstemmen fra Uncharted 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste par månedene har det skjedd mye hos det rutinerte Sony-studioet Naughty Dog (Uncharted, The Last of Us). Først takket Creative Director for Uncharted-serien, Amy Hennig for seg, og deretter gjorde spillregissør Justin Richmond det samme.

Som om ikke det var nok forlot også Art Director for The Last of Us, Nate Wells, selskapet for noen dager siden, og nå meldes det at nok en nøkkelperson fra utviklingen av det neste Uncharted-spillet ikke lenger jobber hos Naughty Dog. Denne gangen er det snakk om stemmeskuespilleren vi husker fra Uncharted 4-annonseringstraileren, altså Todd Stashwick.

Stashwick skulle ha rollen som en fortellerstemme i det nye eventyret, men nå har altså planene blitt endret. Dette betyr at seks måneder med arbeid for Stashwicks del har vært bortkastet.

Han vil imidlertid ikke bli gående arbeidsløs særlig lenge, da hans tidligere kollega Amy Hennig, som nå er involvert i utviklingen av et Star Wars-spill hos Visceral Games, gjerne vil ha ham med på laget:

- Todd Stashwick is a huge gamer, knows Star Wars inside-out and sideways, and is a brilliant writer to boot. How lucky am I, kommenterer Hennig til CVG.

Hvordan tror dere kommende spill som Uncharted 4 vil bli påvirket av alle endringene hos Naughty Dog?

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterte tekster



Loading next content