Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 4

Slik skal The Sims 4-utviklerne straffe piratene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag ble simulatorspillet The Sims 4 lansert og allerede har de begynt å komme rapporter om bugs og feil med spillet på EAs offisielle forumsider. En av de mest vanlige feilene det blir rapportert om er imidlertid ikke en feil i det hele tatt, men heller en felle utviklerne har satt inn for å hindre de som piratkopierer spillet i å ha en god opplevelse.

The Sims 4 er nemlig en livssimulator, og en del av livet er naturligvis å gå på do. Når man gjør dette blir normalt de mest sensitive kroppsdelene som er i sving sensurert med store og utydelige piksler på det aktuelle området, frem til man tar på seg buska igjen.

Det vil si, hvis du har kjøpt spillet lovlig blir kun det aktuelle området sensurert på denne måten. Hvis du har piratkopiert spillet er det kodet slik at sensureringen dekker hele skjermen, og bildet blir værende slik til man restarter hele sulamitten.

En rak midtre finger til piratene der altså, særlig de som avslører seg ved å klage på forumsidene, og en bug som neppe vil bli fikset med det første.

The Sims 4

Relaterte tekster

9
The Sims 4Score

The Sims 4

ANMELDELSE. Skrevet av Simon Eriksson

Sinte naboer, familietrøbbel og konstant REM-søvn på upussede tregulv - Simon har endelig fått spille og sette karakter på The Sims 4...

0
The Sims 4 Game Packs

The Sims 4 Game Packs

ARTIKKEL. Skrevet av Sponsored

Medium-sized packs that add new experiences to play in new thematic ways.

0
The Sims 4 Stuff Packs

The Sims 4 Stuff Packs

ARTIKKEL. Skrevet av Sponsored

Smaller packs that add more to your Sims' lives with fun objects and fashion.



Loading next content