Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Spillbutikkjeden Game legges ned i Norge


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Som følge av en kraftig økning av digitalt salg er blir det stadig færre dedikerte spillbutikker over hele verden, og nå skriver Game Norge at de planlegger å stenge sin butikker i Buskerud, Stavanger og Tromsø innen den 30. april. Det kommer frem av Games egne Facebook-sider

Etter hva Gamereactor er kjent med skal dessuten også de øvrige Game-butikkene i Norge stenger i løpet av kort tid, hvilket i praksis betyr at den norske avdelingen av kjeden legges ned i sin helhet.

Selv om utviklingen har pekt i denne retningen en stund, er nyheten naturligvis vemodig å lese om for spillentusiaster som foretrekker å kjøpe spillene sine i fysisk format. Disse vil må heretter ty til Gamestop (den siste gjenværende butikkjeden dedikert kun til spill i landet) eller større butikker som Elkjøp, Lefdal og Platekompaniet for å unngå de digitale kopiene.

Vi takker Game for følge gjennom mange år, og håper alle berørte ansatte finner seg nye arbeidsplasser i løpet av kort tid.