Norsk
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Vil Cyberpunk 2077 forbedre alt fra The Witcher 3?

CD Projekt Red har fått 60 millioner kroner til å jobbe med ny teknologi. Her snakker vi blant annet deres første forsøk på flerspillermoduser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CD Projekt Red har uten tvil vokst fra å være et lite, ukjent studio til å bli et av de mest respekterte. Mye av grunnen til dette er hvordan The Witcher-spillene har blitt stadig bedre og prøvd å bryte grenser. Det polske studioet har helt klart ikke tenkt å hvile på laurbærene i fremtiden heller.

Nå har studioet nemlig fått over 60 millioner kroner i støtte av NCBR (National Center for Research of Development) for å jobbe med fire teknologier de ønsker å jobbe med:

• En teknologi som vil la dem skape levende og detaljert byer i "open world"-spill. De nevner blant annet figurenes intelligens og reaksjoner.

• Teknologi som lar dem ha en unik og filmatisk stil i spillene sine.

• Forbedre ansikts- og kropps-animasjoner i store rollespill.

• Å skape unikt gameplay for flere spillere ved å blant annet la de søke etter motstandere, se de samme gjenstandene, og spille ulike moduser.

Her har de altså tenkt å videreutvikle en rekke aspekter fra The Witcher-serien, samt prøve seg på flerspiller for første gang. Dokumentet røper ikke om disse teknologiene er ment for et bestemt spill eller om de bare ønsker å prøve den ut. Det vil dog ikke forundre oss om noe av dette blir å finne i det neste spillet deres, Cyberpunk 2077. Større og mer levende byer, bedre filmatiske sekvenser, fantastiske animasjoner og flerspillermoduser. Er det bare vi som får høye forhåpninger nå?

Cyberpunk 2077

Relaterte tekster



Loading next content