Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Run

Super Mario Run får ikke flere brett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Mario Run har blitt lastet ned flere titalls millioner ganger, men det har likevel ikke hatt i nærheten av samme effekt på markedet som sommerens Pokémon Go. På den ene siden er ikke dette så veldig rart ettersom de er to vidt forskjellige spill, mens på den annen side hadde de fleste trodd at Mario var en kjær spillfigur for folket. Han er åpenbart ikke så godt likt, for som blant andre Wall Street Journal kan rapportere, er spillet en skuffelse for både investorer og aksjemarkedet.

Siden lanseringen for en uke siden har faktisk aksjeverdien til Nintendo sunket med omtrent 16 prosent, noe som sannsynligvis har sørget for noen nye grå hår i styret til Nintendo.

Mange har håpet at spillet vil bli oppdatert med nytt innhold og flere brett, men i artikkelen vi lenket til over uttaler en representant for Nintendo at det ikke vil slippes noe av den sorten. I hvert fall ikke noe som gir spillerne mer å gjøre.

Var det rimelig å forvente en positiv effekt ved å slippe Mario løs på mobil?

Super Mario Run

Relaterte tekster

1
Super Mario RunScore

Super Mario Run

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Super Mario har endelig fått sin mobildebut, og vi har sjekket hvordan den spretne rørleggeren klarer seg. Her er anmeldelsen...

3
Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I midten av desember i fjor ble Super Mario Run sluppet til iOS, og forrige uke fikk endelig Android-brukerne tilgang. Spillet har som kjent blitt lastet ned av veldig...



Loading next content