Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online: Morrowind kommer i juni


Facebook
TwitterReddit

Tidligere i dag kunne Bethesda fortelle at de ville ha en spennende The Elder Scrolls Online-annonsering i kveld, noe vi antok betydde en utvidelse. Forutsigbart nå var det akkurat det, og den kommer med mye snadder.

The Elder Scrolls Online: Morrowind vil som navnet tilsier ta oss tilbake til Vvardenfell fra det tredje spillet i serien, men denne gangen 700 år før de hendelsene fant sted. Dette gir blant annet Bethesda mer rom for å endre litt på ting for å passe bedre til online-elementene. Det aller meste vil uansett være kjent for de som har spilt det femten år gamle spillet.

Som om et nytt område ikke var nok får vi også spillets første nye klasse. Warden fokuserer på naturmagi, samtidig som den kan tilkalle en stor bjørn til hjelp. Kanskje er det verd å prøve ut denne interessante kombinasjonen i den nye opplærings- eller historiedelen? Det blir nemlig mer enn nok tid til å bli kjent med de nye egenskapene der siden historien sies å gi mer enn 30 ekstra timer med underholdning.

PvP-messig får også spillet ekstra innhold i form av en ny modus kalt Battlegrounds. Her spiller tre lag på fire spillere mot hverandre i små arena-liknende områder. Samtidig hinter de til at utvidelsen vil inneholde en ny tolvpersoners Trial uten å røpe mer enn det.

Har du ikke spilt The Elder Scrolls Online, men ønsker å prøve det nå? Frykt ei. Bethesda sier at det er fullt mulig å starte utvidelsen som en nyskapt figur, samtidig som at veteranene også får en utfordring siden fiendene tilpasses ditt nivå.

Høres dette interessant ut kan du markere 6. juni på kalenderen, og se annonseringstraileren under.

The Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls OnlineThe Elder Scrolls Online