Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Dead Rising 4

To Dead Rising 4-utvidelser offentliggjort


Capcom fortsetter med å gi ut mer innhold til Dead Rising 4, og nå har de offentliggjort to nye som man trygt kan si er veldig forskjellige.

Den første, kalt Frank Rising, er en historieutvidelse hvor Frank har blitt infinsert med viruset, og derfor har "brains" på hjernen. Han må nå prøve å finne en kur. Viruset gir han nemlig ikke bare nye krefter, men gjør også at han ikke kan spise vanlig mat. Hva kan han spise da? Du gjettet riktig: menneskekjøtt. Du blir derfor nødt til å spise andre mennesker for å lege deg, noe som står i sterk kontrast til det andre oppdraget ditt om å redde de som har overlevde det nye zombieangrepet i Willamette.

Dead Rising 4

Den andre utvidelsen er det vi trygt kan kalle mindre historiefokusert. Her er det nemlig snakk om å spille golf i det Capcom på sedvanlig vis har kalt Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Gjør du det bra kan du få nye golfkøller, baller, og kostymer. Spillets humor vil uten tvil være tilstede med at Frank fungerer som en slags kommentator gjennom konkurransen, samtidig som power-ups og zombier gir det hele en ekstra dimensjon. Denne modusen kan til og med spilles med venner både på nett og delt skjerm.

Frank Rising slippes allerede 4. april, mens Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf kommer "snart". Begge vil koste $9.99 (rundt 85 kroner).

Dead Rising 4