Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 5

Vær veldig forsiktig med hva du deler fra Persona 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Atlus kunne for noen dager siden fortelle at man ikke kan dele skjermbilder og klipp fra Persona 5 med Playstation-konsollenes interne funksjoner. De tar nemlig spoilere på stor alvor. Den nye meldingen fra dem tar dette til et helt nytt nivå de færreste vanlige spillere er vant til.

Nå har de nemlig lagt ut retningslinjer som råder oss til å blant annet ikke streame mer enn nitti minutter av gangen fra spillet. De ber oss også om å ikke dele store og små historieøyeblikk vi ikke skal nevne her. Som om det ikke var nok blir vi også rådet til å ikke dele noe av det som skjer i spillet etter spillets 7. juli. Går du mot enkelte av disse "rådene" advarer de deg om at de vil kunne suspendere brukeren din, gi en anmerkning på kanalen din, og lignende ting.

Som anmeldere er vi ofte vant til slike begrensninger, men det er merkelig å se Atlus sette like stor krav til Ola Nordmann. Vi kan helt klart forstå at de ikke ønsker at folk skal bli spoilet, men dette er vel å gå for langt?

Persona 5

Relaterte tekster

Persona 5Score

Persona 5

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Persona 5 tør å fortelle en historie med temaer de fleste andre unngår, og er samtidig et av de mest stilsikre spillene jeg har vært borti...



Loading next content