Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
The Witness

The Witness-skaperne gir en smakebit av nytt spill

Jonathan Blow har lyktes veldig godt med de to nyeste spillene sine, Braid og The Witness, så mange har store forventinger til hva han planlegger for fremtiden. Nå har vi fått en liten indikasjon på hva som venter.

Under en presentasjon på Reboot Develop 2017-messen i Kroatia kunne han nemlig gi oss et lite klipp av prototypen han jobber med nå. Klippet, som starter etter 5:32:45, viser en liten figur som dytter rundt på noen firkantede objekter i et rutenett for å løse oppgaver. Her snakker vi altså ikke om så veldig mye informasjon, men det virker i alle fall som det er snakk om mer hjernetrim. Blow sier samtidig at han har jobbet med spillet i over et år, og at han allerede har omtrent 25 timer med innhold. Det er også viktig å bemerke at demoen han viste selvsagt var en meget tidlig prototype, og at det derfor ikke var så interessant visuelt sett. Vi synes uansett det er godt å se at han allerede har klare ideer til hva det neste spillet vil handle om.

Får du lyst til å vite mer om spillet etter dette?

The Witness