Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Lær mer om Far Cry 5-hjelperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste årene har Far Cry-spillene i hovedsak handlet om å slakte en hel hær av fiender helt alene. Det siste spillet som til en viss grad fokuserte menneskelige hjelpere var Far Cry 2, og det kan virke som om Far Cry 5 henter litt inspirasjon fra det snart ni år gamle spillet.

Som vi fikk en liten smakebit på i gameplayklippet Ubisoft offentliggjorde på konferansen sin er det nemlig et system som kalles Guns for Hire i spillet. Dette er ulike hjelpere du kan ta med deg ut i verdenen for å hjelpe på ulike måter. De tre første vi møter på i spillet er Nick, Grace og Bommer. Nick er piloten vi har sett flere ganger allerede. Han kan vi kalle inn for å bombardere fienden eller meie dem ned med miltraljøsen sin. Grace er rake motsetningen av dette. Hun fokuserer på å være stille, og gjerne bruke skarpskytterriflen sin fra avstand for å eliminere fiender. Boomer er den nå velkjente hunden som tror at vanlig apport er å bite fiender, ta våpnene fra dem, og gi våpnene til deg. Du kan se alle tre i aksjon i traileren under.

HQ
Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.



Loading next content