Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime 4

Metroid Prime 4 og Pokémon Switch kommer i 2018 (oppdatert)

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Oppdatering: Nå har Nintendo of America svart på henvendelsen vår, og som forventet sier de at dette var en forsnakkelse. Scibetta skal ha ment årene fremover, ikke bare 2018. Dermed må vi nok altså smøre oss med litt tålmodighet.

Da Nintendo offentliggjorde at de jobbet med Metroid Prime 4 og et nytt Pokémon-spill til Switch fikk vi bare en logo fra førstnevnte. Dette førte til at mange selvsagt trodde spillet var flere år unna, men nå hevder Nintendo at dette ikke er tilfelle.

I et intervju med Gamebeat sier Nintendo of America sin "corporate communications director", Charlie Scibetta, følgende når han blir spurt om hva som kommer til Nintendo Switch i fremtiden:

"Vi har annonsert en rekke gode spill som vil komme i løpet av året, og neste år har vi store spill som Metroid 4. 2018 vil handle om Metroid, Kirby, Yoshi, og det nye Pokemon-spillet som har blitt annonsert."

Dette kan jo selvsagt bare være en forsnakkelse eller at ting kan endre seg, men om det ender opp slik virker det ikke akkurat som om 2018 blir et dårlig år for Nintendo Switch-eiere.

Metroid Prime 4

Relaterte tekster



Loading next content