Norsk
Gamereactor
nyheter
Crusaders of Light

Crusaders of Light slippes 13. juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

NetEase Inc. annonserte denne uken at de skal slippe Crusaders of Light til iOS og Android, og det kommer til de respektive operativsystemene 13. og 20. juli. Det er et gratis MMORPG som hevder å by på oppdrag, dungeons og raids. Hvis du foretrekker PC, så kan vi trøste deg med at det vil dukke opp til din plattform i løpet av sommeren på Facebook Gameroom.

Det er allerede åpnet for registrering av interesse, og ved å gjøre dette mottar du ulike bonuser til å bruke i spillet. På samme lenke finner du også mer informasjon om konkurransen kalt Fastest Dungeon Raid, hvor det visstnok ligger svimlende 400 000 dollar i hovedpremie. Den nord-amerikanske sjefen for NetEase Games, Riten Huang, har følgende kommentar til annonseringen:

"We are excited to be the first publisher to bring 40-person raids to mobile with Crusaders of Light. With deep experience in MMORPGs, we believe NetEase is the right company to breakthrough to traditional MMORPG players with a PC-quality experience on mobile. This launch is a major step for NetEase as we continue to expand our reach to players across the world."

Finn ut mer om spillet på Facebook eller den offisielle hjemmesiden.

HQ
Crusaders of LightCrusaders of Light
Crusaders of LightCrusaders of LightCrusaders of Light

Relaterte tekster

0
Crusaders of Light slippes 13. juli

Crusaders of Light slippes 13. juli

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

NetEase Inc. annonserte denne uken at de skal slippe Crusaders of Light til iOS og Android, og det kommer til de respektive operativsystemene 13. og 20. juli. Det er et...



Loading next content