Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI får en vestlig lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den japanske rollespillserien Dragon Quest er omtrent den eneste som overgår Final Fantasy-serien i salgstall og popularitet i Japan. Utenfor hjemmemarkedet har suksessen vært litt mer begrenset, og det er derfor ikke alle spill knyttet til serien som har fått en engelskspråklig lansering. MMO-spillet Dragon Quest X, det siste i hovedserien, er et eksempel på dette.

Så langt har det heller ikke vært annonsert en offisiell vestlig lansering av Dragon Quest XI, som lanseres 29. juli i Japan. Nå kan ting imidlertid tyde på at en vestlig lansering er så godt som bekreftet.

Ifølge den nederlandske siden Gamer skal et PR-selskap fra landet ha bekreftet at de har fått ansvaret med å promotere spillet (underforstått i vestlige land/Europa). Noen eksakt dato for lanseringen uteblir fortsatt, men om ikke annet er dette ett solid skritt fremover for Dragon Quest-fans her til lands.

Dragon Quest XI lanseres 29. juli i Japan til PS4 og 3DS, med en Switch-versjon under utvikling.

Kilde: My Nintendo News

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...



Loading next content