Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Dirt 4

Delta i Dirt 4-turneringen vår, og vinn skikkelig racing-snadder


Codemasters er kjente for å slippe noen av verdens beste racingspill, og det nyeste i rekken er, Dirt 4, levde helt opp til kvalitetsstemplelet da det ble lansert i juni. Dette er blant annet siden fartsfølelsen og kontrollene sitter som smurt. Derfor har vi bestemt oss for å virkelig sette disse aspektene på prøve.

Nå har vi nemlig startet en konkurranse hvor du kan vinne Thrustmaster T150 Pro Force Feedback-rattet og pedaler. Andreplassen er ikke verst den heller. Her vil den raskeste fra hvert land få et Thrustmaster TMX FFB. Utover det vil de som komme lavere på fartsstige kunne vinne hettegensere, t-skjorter, og mer. Hva må man så gjøre for å vinne dette?

Først må du legge oss, "GamereactorLive", til som venn på platformen du ønsker å konkurrere på. Deretter suser du deg gjennom Wildwood First Sprint i en Ford Fiesta R2 TACH Motorsport under Clubman Cup. Om tiden du ender opp med er blant de tjue beste på turneringssiden vår ønsker vi at du sender oss opptaket av løpet ditt og et skjermbilde av tiden. Lykke til.

Dirt 4