Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Destiny 2

Dette fikses i Destiny 2 etter betaen


Nå har det gått en stund siden Destiny 2-betaen for konsollene ble avsluttet, så nå er det den kommende PC-betaen som står i fokus. Mange regnet først med at PC-betaen ville være den samme som konsollene, men dette stemmer verken for innholdet eller det tekniske.

Nå kan Bungie nemlig fortelle at de har gjort en rekke endringer siden den første betaen. En av de største er med tanke på matchmakingen. Bungie vil nok bruke ulike metoder avhengi av om du søker etter Quickplay- eller Competitive-kamper. Når du søker etter førstnevnte vil systemet prioritere å gjøre dette raskest mulig i stedet for å vurdere spillere som er like dyktige. Dermed vil du finne en kamp raskere, men står samtidig i fare for å møte spillere på et annet nivå enn deg. Velger du Competitive vil spillet derimot bruke lenger tid mens det leter etter folk på samme nivå og med god nettilgang.

Gameplaymessig fikser de også en rekke ting. PC-spillerne vil mest sannsynlig ikke oppleve glitchen som ga deg uendelig med "Super", uendelig med granater, Warlocker sin sveving,og en rekke andre glitch og bugs. Samtidig har de også gjort slik at Warlockene sine nærangrep når like langt som de andre klassene sine.

Klassene generelt har også gjennomgått en rekke endringer. Mange klaget blant annet på at de ikke fikk nok Supere, så Bungie har nå redusert tiden det tar å skaffe seg en i Crucible. Så har vi selvsagt mangelen på Power-ammunisjon. Fiender vil nå miste slik ammunisjon oftere i PvE. I tillegg var det jo litt diskusjon rundt nytten av de ulike klassene sine "Abilities". Bungie har valgt å ikke korte ned på tiden det går mellom hver gang man kan bruke disse, men har økt styrken på flere av dem (deriblant granater). Slik håper de å gjøre ferdighetene sjeldne, men samtidig verd det når de først kan brukes.

Dette er bare noen av endringene som gjør i betaen og selve spillet. Det er også flere andre små og store endringer de ikke ønsker å snakke om enda.

Hvordan synes du spillet virker foreløpig?

Destiny 2