Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online tar oss til himmels neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi har skrevet før tjener Take-Two og Rockstar gode penger på Grand Theft Auto V, og da særlig GTA Online. Mye av dette skyldes mikrotransaksjoner, men i motsetning til mange andre selskaper får ikke disse to like mye tyn for praksisen sin. En av grunnene til dette er de massive oppdateringen eller utvidelsene om du vil. Neste uke er det tid for en ny oppdatering som har vekket vår interesse.

Den 29. august vil nemlig Smuggler's Run (alle som forstår denne referansen, opp med hånda) slippes. Her vil vi gjenforenes med Ron, som ikke overraskende bare har blitt mer nervøs siden forrige gang. Han er uansett ivrig på å fortsette smugglingen sin, og har derfor ordnet flere privat hangarer til oss. Sammen med disse hangarene kommer det en hel drøss med nye fly, helikoptere, og ultralight mikrofly vi kan bruke for å fullføre nye smuggleroppdrag. Disse oppdragene vil også by på fly som er litt lettere å forsvare seg med. Noen av eksemplene Rockstar nevner er bombefly og kampfly, så det aner oss at det ikke bare er snakk om selvforsvar heller.

De nye flyvemaskinene kan også tilpasses og modifiseres på en rekke nye måter. Da snakker vi om alt fra endring av farge til bevæpning.

Rockstar kan også fortelle litt om fremtidsplanene sine for spillet. Blant annet kan de avsløre at det kommer en ny racing-modus kalt Transform Races. Dette høres nærmest ut som GTA Online sin utgave av sjukamp. Løpene vil nemlig være delt inn i ulike checkpoints, og så snart du kommer i kontakt med dem vil du automatisk endre kjøretøy. Dette er altså en modus som krever at du mestrer både bilkjøring, båtkjøring, flying, og mer. Vi kan bare forestille oss følelsen av å stupe ned mot checkpointen som nærmest er plantet i bakken med flyet vårt, for så å plutselig suse fremover i en bil.

Som vanlig vil dette også komme nye moduser, kjøretøy, kosmetiske ting, spesielle eventer, og mer fremover, så GTA online vil uten tvil leve videre en veldig lang stund.

HQ
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content