Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Sky

Journey-skaperne annonserer Sky


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Forrige november ga Thatgamecompany, skaperne av Flow, Flower og Journey, oss noen bilder og hint om sitt neste spill. Vi trodde da at en skikkelig annonsering nærmet seg, men vi måtte vente helt til i går kveld.

Da kunne utviklerne nemlig avsløre Sky. Traileren du kan se under virker helt klart som en blanding av i alle fall Flower og Journey. Her kontrollerer vi en figur som går og flyr på og over skyene for å "bringe lys til dem som trenger det". Vi kan spille online samme med sju andre personer, og utviklerne forteller at de håper folk deler denne opplevelsen med andre personer siden det er noe av poenget.

Utenom det fikk vi en sjarmerende trailer og et intervju hvor studiosjefen Jenova Chen forteller mer om utviklingen av spillet.

Sky skal etter planen komme til iPhone, iPad og Apple TV mot slutten av året, men det kommer til "andre platformer" senere.

Virker dette som et nytt mesterverk fra Thatgamecompany?

Sky
SkySkySkySky