Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man

Ratchet & Clank/Spider-Man-skaperne endrer logo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac Games er uten tvil et av verdens mest anerkjente utviklerstudio. Gjennom årene har de gitt oss spill som Spyro the Dragon, Ratchet & Clank, Resistance: Fall of Man, Sunset Overdrive og Edge of Nowhere. For tiden jobber de blant annet med Spider-Man, så man kan trygt si at utviklerne har endret seg gjennom årene. Dette ønsker de nå å reflektere med å endre logoen sin.

Før var o-en i Insomniac en måne, men dette er nå byttet ut med symboler som skal vise at studioet nå "tenker forbi månen". De ønsker nemlig å vise at studioet nå har gått i en ny retning. Den nye logoen viser fortiden deres med at symbolene ligner litt på halvmåner, at n-ene er formet på en spesiell måte og plasseringen av ordet "Games". Samtidig kan symbolene se ut som linser for å reflektere at studioet ser mot nye horisonter. Det er altså snakk om mye symbolikk som de færreste nok vil vite om når de ser den. Poenget er uansett at studioet nå virkelig ønsker å vise at de har endret seg ganske mye siden starten, noe de sier blant annet betyr at de vil bli mer åpne med fansen. Noen av måtene de skal gjøre dette på er å komme med flere videodagbøker og livestream. At spillene deres har forandret seg er jo allerede klart.

Hvilke av spillene deres er noen av dine favoritter, og hva synes du om de ulike endringene logoen har hatt?

Spider-Man
Spider-Man

Relaterte tekster

0
Spider-Man: Silver LiningScore

Spider-Man: Silver Lining

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De to foregående utvidelsene bydde på helt grei underholdning, men det viser seg at Insomniac bare sparte på mesteparten av kruttet til slutten.

1
Spider-Man: Turf WarsScore

Spider-Man: Turf Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andre kapittel i en trilogi har ofte en tendens til å bare føles som et lite pusterom mellom den nysgjerrighetspirrende starten og intense slutten. Turf Wars faller dessverre i den fellen.



Loading next content