Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV sin multiplayer kommer i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august var det mulig å prøve ut en liten del av Final Fantasy XV sin multiplayer-modus, Comrades, og testen gikk tydeligvis ganske bra. Nå kan Square Enix nemlig fortelle at modusen vil lanseres for fullt i neste måned.

Utviklerne kan nemlig fortelle at det blir mulig å spille sammen med andre den 31. oktober. Da vi vil få lage vår helt egne karakter, og deretter løse ulike utfordringer sammen med opp til tre andre personer. Vi er en del av Kingsglaive-hæren som prøver å redde Lucian, noe som selvsagt også betyr at vi får treffe folk som Gladiolus, Ignis og Prompto i enkelte sekvenser. Selv om vi er i hæren blir det også mulig å kle seg i morsomme drakter og gjøre andre ting man også kan gjøre i historiedelen, så det virker som om Square prøver å få dette til å nærmest være en forlengelse av historedelen. Dette reflekteres også med at vi blir advart om at Comrades vil røpe ting som skjer etter kapittel tretten.

Du kan se noe av det som venter i modusen i traileren under. Virker dette som noe du vil prøve ut?

HQ
Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...



Loading next content