Norsk
Gamereactor
nyheter
Left Alive

Left Alive-trailer viser glimt av gameplay

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som om Square Enix virkelig har tenkt å erte oss så mye som mulig. Da de offentliggjorde Left Alive ga de oss bare en kort teaser som egentlig ikke viste stort, samtidig som de kunne fortelle at spillet vil regisserer av Toshifumi Nabeshima (Armored Core), og verdenen skapes av Yoji Shinkawa (Metal Gear Solid-serien) og Takayuki Yanase (Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 og Xenoblade Chronicles X). Noen timer senere fikk vi bekreftet at spillet er satt i Front Mission-universet, og vil la oss kontrollere mechs. Nå har vi fått den første skikkelige traileren til spillet, og den er egentlig like hemmelighetsfull.

Greit nok, de mest tydelige sekvensene bekrefter at vi vil kontrollere mechs og noen historiedetaljer, men mesteparten er bare tekst. Det som kanskje er mest interessant er noen meget korte glimt av gameplay helt mot slutten. Her får vi se at det vil være et dekningsbasert skytespill i tredjepersonsperspektiv, og at det i alle fall blir noen sekvenser hvor vi vil kjempe mann mot mech.

Ga dette mersmak?

HQ
Left Alive
Left AliveLeft Alive

Relaterte tekster

0
Sånn overlever du i Left Alive

Sånn overlever du i Left Alive

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Square Enix har sluppet en rykende fersk trailer for overlevelsesskytespillet Left Alive. "Survival"-traileren viser frem forskjellige spillestiler og strategier man kan...



Loading next content