Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Destiny 2

Trejde del av Destiny 2 / PS4 Pro-konkurransen vår er her


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Når det står om en om spesiallaget PlayStation 4 Pro og Destiny 2 sier det seg vel selv at man må tenke litt for å kunne vinne konkurransen vår. Denne gangen har vi laget en video hvor vi snakker om de ulike aktivitetene som er i spilllet, og hvor mye mer variert det er i forhold til originalen. Derfor ønsker vi å vite:

3: Hvilken av Destiny 2 sine aktiviteter virker/er mest interessant for deg, og hvorfor?

Som vanlig må du huske å inkludere de forrige svarene dine også. Du kan de forrige svarene dine her.

Destiny 2

Så var det tid for andre runde av Destiny 2-konkurransen vår hvor du kan vinne en spesiallaget PlayStation 4 Pro og spillet, og denne gangen vil vi vite:

Ut ifra det Magnus forteller om historien i spillet: hvilke forventninger har du til det aspektet av spillet? Hva håper du Bungie har gjort annerledes?

Husk å sitere det forrige svaret ditt.

Nå er det under en uke til Destiny 2 lanseres, og i den sammenheng ønsker vi å gi deg sjansen til en å vinne noen skikkelige godbiter. Da snakker vi selvsagt om disse.

Jepp, her kan du vinne den spesielle Destiny 2-utgaven av PlayStation 4 Pro (1TB) og selvsagt spillet. Ikke trenger du å gjøre noe særlig vanskelig for å ha en sjanse i konkurransen heller. Alt du trenger å gjøre er:

Fortell oss hvorfor du gleder deg så mye til Destiny 2

For å få litt inspirasjon har vi inkludert noen videoer fra spillet. Her får du blant annet se litt av PC-utgaven, betaene, og et intervju med utviklerne.