Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
NYHET - SPONSET INNHOLD

Vinn gaming-laptopen Lenovo Legion Y520


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Så var det tid for spørsmål nummer to. Dette kan nok bli det samme svaret for noen av dere, men samtidig er jeg meget nysgjerrig på å se hvor ulike folk er.

2. spørsmål
Hva er peneste spillet du noen gang har sett?

Husk å sitere det forrige svaret ditt.

Det har gått over et år siden sist vi hadde en konkurranse hvor du kunne vinne en gaming-laptop, så man kan trygt si at ting har endret seg siden den gang. Derfor har vi bestemt oss for å ha en ny konkurranse med en sterkere premie.

Denne gangen kan du vinne en Lenovo Legion Y520. Her får du en bærbar PC som har et Nvidia GTX 1050, en 7700HQ i7-prosessor og både SSD- og SATA-harddisker, så man kan vel være enig om at den kan brukes til mer enn å titte innom Facebook og Youtube.

Konkurransen handler om å svare på to spørsmål, hvor du får det første i dag. Neste spørsmål kommer neste uke. Svaret på det første spørsmålet har nok allerede gått gjennom hodet ditt for det er nemlig:

1. spørsmål
Hva er det første du vil spille på Lenovo Legion Y520-en om du vinner?

Du kan se oss se nærmere på PCen i videoen under, og legge inn svaret ditt i kommentarfeltet. Husk også å komme tilbake neste uke for del to.