Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Code Vein får kanskje en multiplayerdel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi besøkte Tokyo Game Show-messen i forrige uke fikk vi ikke bare se Code Vein i aksjon, men også slå av en prat med produsenten Keita Iizuka og spillet sin regissør, Hiroshi Yoshimura. De var mer enn villige til å snakke om både gameplaymekanikker og historie. Vi måtte blant annet bare spørre hva den kappen som kan gjøre seg om til en skorpionhale er for noe.

"Vi kaller dette spesiellet våoenet for "The Blood Veil. Vi har fire typer av disse akkurat nå. Her på TGS kan du prøve to av dem, The Orc og denne skorpiontypen. Når du bruker disse kan du suge blod ut av fiendene".

HQ

Siden mange mener at spillet ligner litt på Souls-serien spurte vi også om spillet vil være utfordrende, og om det er noen form for multiplayer i spillet.

"Ja, vi vurderer å ha en type multiplayer i spillet, men vi kan ikke dele flere detaljer enn det enda. Vi fokuserer uansett en god del på "Buddy"-systemet, så det diskuteres ofte om hvordan vi kan bruke dette i en potensiell multiplayer-del".

Dette høres i våre ører ut som om de er en mulighet for at den datakontrollerte partneren din vil kunne kontrolleres av et menneske om du ønsker å spille sammen med en venn, noe som høres ganske interessant ut.

Du kan se hele intervjuet og den nye traileren under.

HQ
HQ
Code Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...



Loading next content