Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Sånn starter Super Mario Odyssey i Cap Kingdom

Mario mister noe viktig, men får noe enda viktigere tilbake - en venn.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi spilte nylig litt Super Mario Odyssey for et siste inntrykk før spillet kommer ut. I det forspillet lærte vi om spillets struktur, og de nye triksene til Mario i kongeriker som Luncheon eller Seaside.

Men før Mario i det hele tatt kommer seg ombord på Odyssey-skipet skjer det noe forferdelig! Bowser kidnapper prinsessa? Nei! Mario mister hatten sin!Ikke bare ødelegger det stilen hans, men det tukler med kreftene hans også... denne gangen er det personlig, altså!

Så det er sånn Odyssey begynner, med Mario strandet i Cap Kingdom hvor han møter den nye turkompisen sin, Cappy. Som vist nedenfor beholder Cappy restene av hatten til Mario, og nøler ikke med å bruke dem for å redde Peach og Tiara.

I vår eksklusive 60fps gameplay-video nedenfor er det noen utdrag fra introduksjonsverdenen man begynner i, hvor man frisker opp gamle triks og lærer noen nye, som å fange ting og vesener med hatten til Mario. Alt han fanger (blant annet en frosk) forandrer spillet på en eller annen morsom måte.

Hva gleder du deg mest til med Super Mario Odyssey?

HQ
HQ

Relaterte tekster

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har tatt på seg olabuksen, den rød genseren og hatten, de hvite hanskene, og løsbarten for anledningen. Var det verdt strevet eller er ikke Mario det samme lenger?



Loading next content