Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Det andre spørsmålet i Shadow of War-konkurransen vår er her!

Ny video, og dermed også nytt spørsmål har blitt lagt til. Sjekk ut videoen, og svar så på spørsmålet i kommentarfeltet.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Her presentere vi den personlige reisen vår med Tuka the Wanderer, en ork skapt gjennom Nemesis-systemet. Hva ser du mest frem til å bruke det unike systemet til? Eller har du allerede en god fortelling om opplevelsene dine med det?

Middle-earth: Shadow of War er like rundt hjørnet, og i går kunne vi da også løfte sløret på vår store anmeldelse. Men, sitter du og venter desperat på å oppleve Talions neste eventyr, kan vi tilby deg muligheten til å vinne en premie som garantert kommer til å forsterke opplevelsen din!

Vi setter nemlig i gang en ny videoserie på to kapitler, som handler om alt det nye spillet har å by på. Sammen med disse to videoene kommer to og to spørsmål. Disse finner du i toppen av teksten, og hvis du kan svare på disse på en episk måte kan du bli den heldige vinneren av en himla kul premie.

Vi sitter nemlig på en pakke fyllt til randen med dødskule Shadow of War-effekter. I pakken får du blant annet en enorm statue av Talion som bekjemper en balrog (ryktene sier at en drage også er involvert), et kart over Mordor, litografier, et lydspor og mye mer!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å se videoene ovenfor, og besvare spørsmålene i kommentarfeltet. Lykke til!!

Middle-earth: Shadow of War