Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
FIFA 18

Andre runde i FIFA 18-turneringen vår er i gang!

Kampen om en tur til Tyskland og mer har startet.

  • Tekst: Suzanne Berget og Eirik Hyldbakk Furu

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Oppdatering 4

Da er andre runde av turneringen vår i gang, og du vil snart motta en mail om hvem motstanderen din i denne runden er. Når dere har mottatt mailen har dere frem til onsdag kl 12 på å fullføre kampen.

Hvis du ikke mottar en mail betyr det bare at motstanderen din har trukket seg, og det blir automatisk seier i din favør.

Lykke til, og må oddsen alltid være på din side!

(Har du forresten noen spørsmål kan du kontakte Gamereactor Ecopa på Skype, sende en mail til ecopa@gamereactor.no eller ringe +45 45887600.)

Oppdatering 3

Fristen for eCopa-turneringen utsettes

Vi har forståelse for at en del spillere har hatt problemer med spille kampene sine innen fristen. Vi har derfor bestemt oss for å utsette fristen til mandag 23. oktober kl 12, slik at de resterende spillerne kan få være med i eCopa-turneringen.

Mesteparten av kampene er allerede avsluttet, og resultatene har blitt lastet opp til eCopa-systemet, men de blir ikke verifisert før på mandag, slik at alle kan rekke å spille kampene sine før vi går videre til neste runde.

Oppdatering 2
Det er enkelte som har problemer med å laste opp resultatet på eCopa-siden vår. Dere må huske å logge inn først, så skal det være en knapp hvor du kan laste opp resultatet til høyre der du logget deg inn før. Om denne ikke vises kan du sende inn resultatet og bildebevis til ecopa@gamereactor.no. Vi håper uansett å ha funnet ut av denne merkelige feilen i morgen.

Oppdatering
Så er det hele i gang. I dag starter endelig de første kampene i FIFA 18-turneringen vi avholder i samarbeid med Coca-Cola, EA SPORTS og PlayStation. Dette betyr at dere som har meldt dere på turneringen vil motta en mail som røper hvem du møter i denne første runden. Det kan ta noe tid før mailen dukker opp i innboksen din, dette er helt normalt. Når denne mailen er mottatt er det bare å ha avgjort kampen før klokken 12 på fredag. Vi ønsker dere alle lykke til, og må den beste vinne.

FIFA 18

Den originale teksten
Coca-Cola, EA SPORTS, PlayStation og Gamereactor har slått seg sammen for finne Norges beste FIFA 18-spiller. Er det deg?

I dag er siste frist til å melde seg på , så her er det bare å registrere seg for å kjempe om flotte belønninger.

Vinneren sendes nemlig til Tyskland for å hente det originale FIFA World Cup-trofeet. Samtidig får vinneren også mulighet til å delta i eCOPA World-finalen neste år!

Du kan melde deg på i en eller flere av disse seks byene:

Oslo
Drammen
Stavanger
Bergen
Trondheim
Kristiansand

Men det er ikke sikkert at du får delta i alle byene. Det er nemlig begrenset med plasser i hver by og vi må prioritere personer som ikke kan delta andre steder.

Hver by vil først avholde en online-turnering, for deretter å ha en fysisk offline-turnering. Det er bare de 8 beste fra hver turnering/by som kommer til å spille mot hverandre i de fysiske offline-turneringene.
Offline-turneringen avholdes i kinosaler i de respektive byene. Det vil bli lagt ut billetter til disse arrangementene hvor det blant annet er mulig å vinne premier fra PlayStation og spille FIFA 18 på storskjerm.

Den 18. oktober vil alle påmeldte deltakere bli matchet opp med en vilkårlig spiller og vil da motta instruksjoner om hvordan kampen skal avholdes osv. Blir du en av de 8 beste i onlineturneringen din vil du altså inviteres til den fysiske offline-turneringen.

NB: Man kan ikke kvalifisere seg til mer enn én fysisk turnering. De to beste fra hver av de seks fysiske turneringene vil inviteres til finalen som avholdes på Colosseum i Oslo den 25. november. Her deltar de i Gamereactors livestreamede finale, og den endelige vinneren kåres.

Les mer her