Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter

Oculus Go tilbyr PC-fri virtual reality


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Et av ankepunktene mange har mot Oculus Rift er at headsetet krever relativt kraftige PC-er for å kunne brukes. Derfor har Oculus nå offentliggjort et headset som ikke krever en PC engang.

Headsetet heter Oculus Go, og skal komme i starten av neste år. Dette vil altså ikke kreve å kobles til noe, for alt er allerede integrert i headsetet. Selskapet skryter også av at dette vil bruke helt nye linser som reduserer gjenskinn, samtidig som LCD-skjermen har en bildeoppløsning på 2560x1440.

Slik håper selskapet å blant annet gjøre det lettere å ta av og på headsetet, noe som igjen forhåpentligvis fører til at flere vil kjøpe eller prøve det. Da hjelper det også at den amerikanske prisen vil være $199.

Det kan uansett høres ut som headsetet har flere begrensninger, for blant annet vil det bare følge med én spesiell kontroll. De lover å fortelle oss mer om alt dette i nærmeste fremtid.