Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
nyheter
Need for Speed Payback

Tre personer er på hevntokt i Need for Speed Payback-trailer

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Da Ghost Games offentliggjorde Need for Speed Payback sa de at vi ville få mulighet til å kjøre ulike typer kjøretøy som ulike sjåfører, og nå har tiden kommet for å møte disse sjåførene.

I dagens trailer presenteres vi nemlig for de tre hovedpersonene i spillet, og de ekstremt fantasifulle kallenavnene deres:

Tyler "Ty" Ramirez er en klassisk racer. Han har vokst opp med drag- og gate-løp, noe som har gitt han et enormt vinnerinstinkt. Dette kommer godt med nå som han er ute etter hevn, noe han skal få uansett hva det koster.

Jessica "Jess" Miller er en av de beste flyktbilkjørerne i landet. Hun er alltid villig til å gjøre mye sprøtt så lenge betalingen er god nok, men setter uansett alltid tryggheten til vennene sine høyeste.

Sean "Mac" McAlister er en skikkelig showman, noe som gjør han ekstremt god til å kjøre på andre ting enn asfalt, samt drifte. Den fryktløse innstillingen hans skal visstnok være noe av det som holder humøret i gruppen oppe.

Slikt høres ut ikke så forferdelig ut på papiret, så får vi se om dette gjenspeiles i spillet.

Need for Speed Payback