Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Dice forsvarer lootboksene i Star Wars Battlefront II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det vært veldig mye fokus på at det er ekstremt mange spill som implementerer lootbokser for tiden, og da selvsagt i negativ forstand. Et av spillene dette har gått hardest utover er Star Wars Battlefront II etter betaen. Nå prøver utviklerne i Dice å roe ned de som frykter at dette blir et "pay to win"-spill.

De kan fortelle at lootsystem som var i betaen er langt fra ferdig. I den ferdige utgaven vil vi kunne belønnes med både våpen, våpenmodifiseringer, credits, kostymer, Star Cards, emotes og seiersposeringer, hvor det bare er de fire sistnevnte som skal være i lootboksene. Slik vil det mest kraftige utstyret i hovedsak kun skaffes som en belønning for å oppnådd noe stort i spillet.

Samtidig kan de fortelle mer om hva som skjer når man får dobbelt av noe. Får du et Star Card du allerede eier vil du i stedet få "crafting"-deler som du kan oppgradere et av kortene du eier med. Du må uansett være høy nok level for å kunne oppgradere noen av de bedre kortene, noe Dice håper fører til at folk ikke kan betale for å vinne (i alle fall i starten).

Meldingen går også inn på andre ting de vurderer å endre etter betaen. Blant annet vil Strike Mode kanskje gjøres om til best av tre, Specialistene sin Infiltration-ferdighet vil svekkes litt, mens First Order sin Flametrooper vil forsterkes. De prøver også å pønske ut flere måter å belønne samarbeid på, men akkurat hvordan er de ikke så villige til å snakke om enda. Uansett skal det bli interessant å se hvordan både lootsystemet og alt det andre ender opp i det ferdige produktet.

Hva syntes du om betaen?

Star Wars Battlefront II

Relaterte tekster



Loading next content