Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter

Britisk parlamentsmedlem stiller spørsmål ved lootbokser

Vil vite hvor den britiske regjeringen står i saken.


Facebook
TwitterReddit

Lootbokser er den store snakkisen om dagen, spesielt siden storspill som Middle-earth: Shadow of War og Star Wars Battlefront II har inkludert dem i en form eller annen. Nå har det gått så langt at det har blitt en sak for den britiske regjeringen. Reddit-bruker Artfunkel har postet at han har snakket med sitt lokale parlamentsmedlem, som vil viderebringe noen spørsmål angående lootbokser til den britiske regjeringen.

Spørsmålene omhandler de følgende to punktene:

- Om hvilke tiltak "Secretary of State for Digital, Culture, Media and Sport" akter å sette ut i livet for å beskytte sårbare voksne og barn fra ulovlig gambling, in-game gambling og lootbokser i spill.

- Om hvilke vurdering regjeringen har gjort av virkningen til Isle of Mans utvidede beskyttelse mot ulovlig og in-game gambling og lootbokser; og om hvilke diskusjoner "Secretary of State for Digital, Culture, Media and Sport" har hatt med sine kollegaer i kabinettet om å innføre lignende beskyttelser i England.

Artfunkel sier at diskusjonen med parlamentsmedlemmet for Cambridge, Daniel Zeichner, fant sted for et par uker siden og var veldig positiv. Artfunkel sier også at:

"The goal here is to see the UK's existing gambling regulations applied to loot boxes. The Isle of Man is a British territory which explicitly defines in-game items as money's worth in its gambling law. It's currently the only place in the world that does so."

Han legger til at det gjerne tar en god måned før man får svar, og at hovedmålet egentlig bare er å sette i gang en dialog rundt saken.

Synes du regjeringen bør bry seg mer om ting som lootbokser og in-game gambling her i Norge, for eksempel?