Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Civilization VI

Khmerriket kommer til Civilization VI


Facebook
TwitterReddit

Firaxis og 2K Games har virkelig gjort en god jobb med å slippe mer innhold til Civilization VI, og de har tydeligvis ikke tenkt å gi seg med det første. Nå kan de nemlig fortelle at Khmerriket er på vei til spillet.

Det er selvsagt Jayavarman VII som vil være lederen av den nye sivilasjonen, og spesialegenskapen hans vil være Monasteries of the King, noe som vil gjøre at alle helligplasser vil samle alle egeneide områder rundt seg. På toppen av det hele vil den gi ekstra mat og husrom om den bygges ved en elv.

Grand Barays er Khmerriket sin spesialegenskap. Denne vil øke matproduksjonen om man bygger gårder nær Aqueducts, samtidig som sistnevnte vil gi bedre Faith og Amenity.

Sivilasjonen sin unike enhet kalles The Domrey, og er ballistabærende elefanter. Disse er kraftigere enn vanlige katapulter, bevege seg og kan oppgraderes til å åpne kontrollsoner.

Det unike området til Khmersivilasjonen er helligplassen Prasat, og vil produsere misjonærer med Martyr-oppgraderinger og en ekstra Relic Great Work Slot.

Civilization VI