Norsk
Gamereactor
nyheter

Nintendo Switch lar oss nå ta videoopptak og overføre filer

Ny oppdatering byr på ønskede funksjoner, men har sine begrensninger.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Nintendo Switch ble lansert i mars tok det ikke lang tid før folk ble obs på en del ting som gjerne skulle vært annerledes med hybridkonsollen. Blant annet kunne man ikke overføre lagringsfiler og lignende til andre enheter, ei heller ta opptak av spillingen sin som de andre konsollene. Nå er begge disse svakhetene fikset...til en viss grad.

I dag kan du nemlig laste ned systemoppdateringen 4.0.0, og to av de mest nevneverdige tingene som er inkludert er muligheten til å ta opptak av spillingen sin og overføre filer fra èn Switch til en annen. Som sagt er nok dette uansett ikke like bra som mange hadde håpet. For det første kan man bare ta opptak av de siste tretti sekundene. Dette gjøres med å holde inne "Capture"-knappen. Deretter kan du justere litt på starten og slutten før du eventuelt legger klippet ut på Facebook og/eller Twitter. Som en ekstra skavank er det ikke mulig å ta opptak av alt du gjør. Det er nemlig bare Arms, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2 og The Legend of Zelda: Breath of the Wild som støtter funksjonen foreløpig. Du kan se en video om dette nederst i saken, og lese hvordan du gjør det her.

Når det kommer til overføring av filer vil ikke dette la deg ta backup av filene dine. Den nye funksjonen lar oss bare overføre filene våre til en ny konsoll. Da snakker vi om skikkelig overføring også, for dette er ikke kopiering. Etter overføringen vil ikke de valgte filene eksistere på konsollen du overførte fra lenger.

I tillegg til dette kommer oppdateringen med tolv nye profilikoner fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Super Mario Odyssey, muligheten til å forhåndsinstallere utvalgte spill fra eShopen, og litt annet småtteri.

Hva synes du om endringene?

HQ
Nintendo Switch lar oss nå ta videoopptak og overføre filer


Loading next content