Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2 sin Trials of the Nine-event utsettes

Silly Walk får konsekvenser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken har det vært en del snakk om Destiny 2 sin Bureaucratic Walk-emote etter at Bungie måtte fjerne den for salg da det viste seg at den kan brukes til å gå gjennom vegger. Dette er jo ikke et så stort problem når man spiller alene, men vi skal ikke glemme at Destiny 2 også består av moduser hvor man konkurrerer mot andre. Derfor har utviklerne nå måtte ta flere grep.

Nå kan nemlig Bungie fortelle at de har bestemt seg for å utsette Trials of the Nine-eventene for de neste to ukene som følge av glitchen i denne emoten. De vil jo selvsagt ikke at folk skal kunne bruke denne emoten til å vinne i den meget utfordrende modus, og vil derfor ikke starte nye runder før problemet er fikset. Etter planen skal dette skje i starten av november, så vi må vente en stund før vi kan prøve oss i Trials of the Nine igjen.

Man vel trygt si at Destiny 2 ikke akkurat har hatt en perfekt start på dette området. Nå har vi sett både Raids, Nightfall Strikes og Trials of the Nine bli utsatt eller fjernet som følge av exploits eller tekniske problemer. Har du vært offer for noe av dette?

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.



Loading next content