Norsk
Gamereactor
nyheter
Guacamelee 2

Guacamelee 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony startet ukens Paris Game Week-konferanse for de av oss som liker Guacamelee, for Drinkbox Studios kunne nemlig avsløre Guacamelee 2.

Oppfølgeren til det utrolig sjarmerende bygger videre på mye av det folk elsker i originalen. Denne gangen vil det bli mulig å spille sammen med tre andre venner, samtidig som kyllingformen nå er sterkere enn noen gang. Den har fått noen skikkelige slåsseferdigheter og en rekke egenskaper som gjør det lettere å komme seg fra sted til sted. I traileren vi har fått vises blant annet mulighet til å fly, samt bryte gjennom velkjente blokkeringer.

Spillet skal etter planen komme til PlayStation 4 og "andre platformer" "snart".

HQ
Guacamelee 2

Relaterte tekster

2
Guacamelee 2Score

Guacamelee 2

ANMELDELSE. Skrevet av Charlotte Victoria Molnar

Charlotte har gitt seg i kast med å redde hele Mexiverset, og få styr på alle tidslinjene i oppfølgeren til indie-yndlingen Guacamelee. Har oppgaven falt i smak?

0
Guacamelee 2-utvidelse er Kinda Funny

Guacamelee 2-utvidelse er Kinda Funny

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Enkelte spill liker å gi oss ekstrainnhold som bare noen få utvalgte vil forstå referansene til, og i dag har Drinkbox Studios gjort dette i Guacamelee 2. Ved å trykke...

0
Se oss spille Guacamelee 2

Se oss spille Guacamelee 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Guacamelee ble en kjempehit da Drinkbox Studios først lanserte det, og denne uka har oppfølgeren greid å distrahere oss fra alt Gamescom-jaget. Oppfølgeren kan by på enda...



Loading next content