Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Star Wars Battlefront II

Star Wars Battlefront II endrer prisene etter kritikk


Facebook
TwitterReddit

Tidligere i dag kunne vi skrive om hvordan spillere over hele verden kritiserte EA og Dice for at man måtte spille veldig mye for å kunne låse opp nye ikoniske figurer i Star Wars Battlefront II. Svaret var da at utviklerne ville fortsette å se på saken, og avgjørelsen tok sannelig ikke lang tid.

Nå kan de nemlig avsløre at prisene for å låse opp figurene vil kuttes med opptil 75%. Nærmere bestemt reduseres prisen for Luke eller Darth Vader fra 60000 til 15000, mens prisen for Chewbacca, Leia og Palpatine reduseres fra 20000 til 10000. Hovedfiguren fra historiedelen, Iden Version, går på sin side ned fra 20000 til 5000. Disse endringene skal komme med en oppdatering som slippes for EA/Origin Access-medlemmer i løpet av natten, så forhåpentligvis er alt fikset når dere som er medlemmer våkner i morgen.

Her må vel egentlig EA og Dice få litt skryt. Greit nok, prisene var altfor høye i starten, men tiden det tok å endre dette var slettes ikke verst. Dette gir i alle fall meg håp om at de vil lytte til fansen i fremtiden også, noe som forhåpentligvis gjør slik at spillet blir stadig bedre.

Star Wars Battlefront II