Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Cuphead

Utviklerne garanterer mer Cuphead

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Studio MDHR sitt Cuphead har gjort det veldig bra siden spillet kom til PC og Xbox One i september. Det tok faktisk under to uker for spillet å selge hele en million eksemplarer, så det kan trygt kalles en suksess. Slikt inspirerer selvsagt utviklerne også.

Ryan McCaffrey har hatt gleden av å intervjue Chad og Jared Moldenhauer, de to hovedmennene bak spillet, og da kunne de endelig si noe ganske bestemt om en eventuelt oppfølger. De gikk nemlig så langt som å garantere at vi får se mer Cuphead en gang i fremtiden. Vi bør uansett smøre oss med en del tålmodighet, for de har flere ganger sagt og vist at det tar sin tid å lage et slikt spill. Samtidig ønsker de ikke at oppfølgeren skal fungerer akkurat som originalen, så de leker med flere ulike ideer.

Personlig har jeg det ikke akkurat travelt med å få en oppfølger. Spillet er ikke to måneder engang, og jeg storkoser meg fortsatt med det. Hva med deg?

Cuphead