Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Utviklerne garanterer mer Cuphead

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Studio MDHR sitt Cuphead har gjort det veldig bra siden spillet kom til PC og Xbox One i september. Det tok faktisk under to uker for spillet å selge hele en million eksemplarer, så det kan trygt kalles en suksess. Slikt inspirerer selvsagt utviklerne også.

Ryan McCaffrey har hatt gleden av å intervjue Chad og Jared Moldenhauer, de to hovedmennene bak spillet, og da kunne de endelig si noe ganske bestemt om en eventuelt oppfølger. De gikk nemlig så langt som å garantere at vi får se mer Cuphead en gang i fremtiden. Vi bør uansett smøre oss med en del tålmodighet, for de har flere ganger sagt og vist at det tar sin tid å lage et slikt spill. Samtidig ønsker de ikke at oppfølgeren skal fungerer akkurat som originalen, så de leker med flere ulike ideer.

Personlig har jeg det ikke akkurat travelt med å få en oppfølger. Spillet er ikke to måneder engang, og jeg storkoser meg fortsatt med det. Hva med deg?

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...



Loading next content