Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Total War Saga: Thrones of Britannia

Total War-serien går til vikingtiden


Facebook
TwitterReddit

Total War-serien har prøvd seg på en rekke ulike tidsepoker og verdener gjennom årene, så det er vel egentlig ikke mange som mangler. Nå har Creative Assembly tenkt å krysse av et nytt punkt på listen sin, og denne gangen kommer de nærmere våre trakter.

A Total War Saga: Thrones of Britannia tar oss nemlig til året 878, hvor vikingene akkurat har inntatt Storbritannia. Dette fører selvsagt til at flere konger nå kjemper om makten. Gjett hvem en av disse er. Jepp, det er oss. Her handler det om å ta makten med klassiske Total War-mekanikker. For selv om studioet nå har slengt på "Saga" vil ikke spillet vike langt fra de vanlige spillene i serien. Studioet sier selv følgende om denne ideen:

"Målet vårt med Total War Sagaer er å utforske spesifikke, viktige hendelser på bestemte steder og tidsperioder. I motsetning til de erafokuserte spillene våre vil vi her putte definerte geografiske områder under mikroskopet, og lage superdetaljerte historiekart med et sterkt kulturelt fokus og spesielt område spillerne virkelig kan lære mer om. Dette vil fungere som et perfekt tillegg til hovedspillene som har et litt mer spredd fokus."

Utviklerne har altså ingen planer om at denne spin-offen skal gjøre noen banebrytende endringer, men i stedet bare snevre inn fokuset litt.

Hvordan synes du det høres ut?

Total War Saga: Thrones of Britannia