Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
nyheter
Star Wars Battlefront II

Lider Star Wars Battlefront II-salget av kontroversene?

Det kan virke som om bråket rundt mikrotransaksjoner har fått konsekvenser.


Facebook
TwitterReddit

Forrige uke var fylt med nytt fra Star Wars Battlefront II. Uken startet med nyheten om at prisene for nye helter ble kraftig redusert etter at de som hadde prøvd "Trial"-utgaven virkelig ga krasse tilbakemeldinger om "pay to win". Deretter prøvde EA til å legge enda flere plastere på såret med en heftig live action-trailer. Dette fungerte ganske dårlig, så natt til fredag bestemte de seg for å midlertidig fjerne mikrotransaksjonene fra spillet. Man kan altså trygt si at spillet hadde en utfordrende lansering, og det kan virke som om dette har påvirket salgstallene til spillet.

Star Wars Battlefront II klarte nemlig ikke å skyve Call of Duty: WWII ned fra toppen av de britiske salgslistene for forrige uke. I motsetning til sistnevnte solgte nemlig Dice sitt nyeste spill dårligere enn forgjengeren på lanseringsdagen. Battlefront II solgte 60% færre fysiske kopier enn Battlefront gjorde på sin lanseringsdag.

Samtidig er det tydelig at folk har vært sultne på mer Pokémon Sun
og Moon siden de to Ultra-spillene havnet like utenfor pallen. Samtidig har folk lyst til å se om LA Noire fortjener mer ros enn det fikk forrige gang, og om Lego Marvel Super Heroes 2 leverer kvaliteten TT Games er kjent for:

1. Call of Duty: WWII
2. Star Wars Battlefront II
3. FIFA 18
4. Pokémon Ultra Sun
5. Pokémon Ultra Moon
6. Assassin's Creed Origins
7. The Sims 4
8. LA Noire Remastered
9. Super Mario Odyssey
10. Lego Marvel Super Heroes 2

Star Wars Battlefront II